Selasa, 19 Mac 2013

Sultan Kiram III Dan Pengikutnya TIDAK Dibenarkan Masuk Paham Tak !Untuk menjadi seorang yang bebas kewangan, anda mesti mencari kelainan dalam bisnes. Tahukah anda, NMGNETWORK sangat jelas kelainannya berbanding bisnes biasa. Aktifkan DIRI ANDA! danTUNGGU BONUS ROYALTI PROFIT. SERTAI KAMI?
Apakah Impian Anda?

1.Gaya hidup hebat.
2.Melancong ke seluruh dunia.
3.Rumah dan kereta idaman.
4.Kebebasan kewangan dan masa.
5.Segalanya adalah pilihan anda dan anda yang tentukan.

Siapa perlu menyertai program ini?

1.Mereka yang tidak ada masa untuk beniaga.
2.Orang yang tidak pandai menaja.
3.Tidak pandai berniaga dan malu berniaga.
4.Golongan yang inginkan wang tambahan.
5.Sesiapa yang hendak wang pencen tanpa perlu menjual dan menaja.

Kenapa bersama kami?

Kami menyediakan program keahlian untuk membantu para ahli agar bebas hutang. Membuka peluang perniagaan kepada seluruh rakyat Malaysia Menjana pendapatan sampingan yang boleh menampung biaya hidup yang semakin meningkat.

Ruang Iklan

Setiap penyertaan, ahli akan diberi ruang iklan untuk mengiklankan produk dan perkhimatan mereka, kecuali iklan yang berunsur lucah dan penghasutan, dengan itu ahli akan dapat meningkatkan pendapatan dengan perniagaan yang dimiliki.


NMGNETWORK adalah bisnes online dr Creative Great Service
No pendaftaran syarikat : 002149379-WMenawarkan 3 pakej iaitu 


BONUS PENAJAAN iaitu 50% daripada harga pakej yang dibeli oleh bakal prospek, BIZ ini berkonsepkan perkongsian keuntungan sesama ahli dan FIRST COME FIRST OUT.


utk maklumat lanjut anda boleh lihat info di NMGNETWORK

BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???

1- klik DAFTAR
2- DAFTAR pilih Pakej Gold
3- kita akn diberikan downline secara auto susun oleh sistem
4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat downline
5- seorang downline, admin akn bayar kita RM9 bagi pakej gold.

Level 1 - 02 org - RM018
Level 2 - 04 org - RM036
Level 3 - 08 org - RM072
Level 4 - 16 org - RM144
Level 5 - 32 org - RM288
total ................. RM558  )

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35, admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu. admin caj RM5 untuk pengurusan bank..

7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry...maknanya semua yang join akan dapat downline dan mendapat profit.

CAMNER LEH DAPAT BONUS TANPA MENAJA

Konsep bisnes NMGNETWORK berdasrkan konsep perkongsian keuntungan syarikat. Jadi, tak perlu menaja. RM146 tu akan dimasukkan dalam akaun ewallet sedikit demi sedikit mengikut susunan ahli bawah kita yang disusun oleh sistem secara automatik. Seorang ahli diletakkan bawah kita, kita akan dapat RM3 bagi pakej bronze. 

Lihat gambarajah pokok. Ada 5 level. Level 1 - 2 orang ahli, Maka, kita dapat RM6. Level 2 - 4 ahli. Kita dapat RM12. Level 3 - 8 ahli. Kita dapat RM24. Level 4 - 16 ahli. Kita dapat RM48 dan Level 5 - 32 ahli. Kita dapat RM96. Jumlah RM6 + RM12 + RM24 + RM48 + RM96 = RM186. Kemudian, Hibbah sebanyak RM40 dipotong untuk mewujudkan lot-lot di bawah ahli-ahli yang lain pulak.

Kesimpulannya, pendapatan bonus tak menaja RM146 bukanlah dapat setiap bulan. Pendapatan bonus ini bergantung kepada susunan ahli di bh secara automatik oleh sistem. Setiap pendapatan bonus dimasukkan ke dalam akaun ewallet ahli dan apabila cukup RM35 atau lebih, barulah dikeluarkan oleh admin dan masuk terus ke dalam akaun bank yang didaftarkan oleh ahli. Proses ini berterusan sehingga cukup RM146 bagi pakej bronze.
Susunan ahli yang dibuat secara auto oleh sistem mengikut formulanya tersendiri. Cara mana sistem susun ahli-ahli hanya boleh difahami oleh pihak pengurusan. Tapi, kalau, ANDA perhatikan betul-betul gambarajah pokok yang dipaparkan dalam website NMGNETWORK, ANDA boleh nampak susunan huruf dan nombor. Itulah sistemnya. Saya cuba memahami sistem susunan yang ditunjukkan oleh gambarajah pokok itu tapi terhenti pada ahli ke 10 sahaja. Ahli ke 11 tak pasti nak diletak di mana. Kesimpulannya ANDA kena upgrade jadi ahli dengan cepat kerana siapa upgrade dulu, dia akan dapat susunan dahulu dan cepat dapat bonus royalti profit. Jangan pening kepala macam mana sistem nak susun ahli

Mari kita Renungkan.....


Apa yang anda boleh dapat dengan RM40? Satu bucket KFC? Empat pinggan nasi goreng USA?... Terlalu kecil nilai RM40. Bukan begitu?...Bayangkan, jika anda laburkan RM40 dalam projek simple ini, anda berpotensi mendapat RM100,000. TETAPI jika anda abaikan, anda langsung tak dapat apa-apa. Anda tidak akan jadi miskin jika anda keluarkan RM40 sekarang TETAPI anda berpotensi menjadi orang yang berduit jika anda mengeluarkan RM40 untuk projek ini. Jadi sanggupkah anda membiarkan peluang ini? Sanggupkah anda membiarkan peluang yang boleh mengubah hidup anda hanya kerana anda risaukan duit RM40?Sekarang, cuba pertimbangkan sebab-sebab penting kenapa anda perlu ambil peluang ini..Dengan modal rm40 sekali sahaja. Anda berpeluang mendapat satu sistem yang mampu memberi anda pendapatan sampingan, jika anda gagal menjalankan sistem ini anda masih mendapat profit sharing sebanyak rm146.00 dengan modal rm40 walaupun anda duduk diam tanpa membuat apa-apa. Bahkan anda dapat ruang iklan untuk meningkatkan jualan anda,bayangkanlah. 
BETUL ke ni? Kat sini saya sertakan bukti sekali yerk...bukan cakap kosong tau.

anda pun boleh dapat macamni asalkan rajin berusaha

perghh....hampir 5k dah nih


tak menaja pun masyuk...Jadi...apa yang anda tunggu lagi.Siapa cepat dia yang dapat...masa akan terus berlalu tanpa menunggu anda. Maaflah ye..kalau nak pinjam duit buat modal permulaan, saya memang tak boleh nak bagi free-free macam tu je kat orang yang saya tak kenal.....SAYA STUDENT LAGI...BUAT BISNES ONLINE SIKIT-SIKIT...modal RM40 hari tu pun ANGPAU CNY + untung jual barang kat @One Stop Shopping 2013 !! Haha.. So, tak payah lah nak merayu-rayu SMS kat saya mintak tolong sponsor kan. Kita masing-masing ada dua tangan, dua kaki, ada otak, ada kudrat nak kerja.. So, fikir-fikirlah...saya bukan ALONG...!! 

Apa-apapun, kalau nak join bisnes paling awesome ni... Sebelum daftar tu, kena fahamkan dulu perjalanan bisnes ni macam mana. Jangan main ikut suka hati je nak daftar... Baca berulang kali. Nanti dah masuk, tak reti nak buat income, salahkan upline pulak..keputusan di tangan anda.

Blog Yang Hebat

apamaujadi.com. Dikuasakan oleh Blogger.